Aanschaffen tweedehands auto moet weer eerlijk worden

Het doel van Bynco is om de nieuwe standaard in auto’s kopen te worden. Het aanschaffen van een tweedehands auto moet eerlijk, eenvoudig en vooral weer leuk worden. Aan klantverwachtingen wordt helaas vaak niet voldaan door autobedrijven. Te vaak zijn er financiële verrassingen, vraagtekens bij de staat van de auto. Meestal is het bedrijf niet open wanneer u wilt en is er slechte respons op vragen. Dit moet anders en kan vooral ook anders. De opdracht van Bynco is dan ook, bouw een toekomst vast, schaalbaar, e-commerce platform, waar we klanten optimaal helpen bij het maken van hun keuze. De klant moet wel de regie in eigen hand hebben.

Ontstaan van Bynco

Bynco (Buy Your next Car Online) is gelanceerd in februari 2017 en maakt een einde aan het ondoorzichtige koopproces bij de aanschaf van een auto. Klanten krijgen bij Bynco de regie volledig in eigen handen. Bynco doorbreekt wat kopers massaal gewoon zijn gaan vinden, zoals het moeten onderhandelen over de prijs of het wachten op aflevering omdat de auto na aankoop nog technisch gekeurd moet worden. Bynco draait dit om en informeert de klant juist vóór de aankoop zo compleet mogelijk. Dit betekent dat de online kopers compleet inzicht krijgen in de staat van de auto. Dit doet Bynco met geavanceerde 360° fotografie, een keuring vooraf, uitgevoerd door een onafhankelijke keuringsinstantie, en door alle gebruikssporen helder inzichtelijk te maken.

Eerlijk over auto’s, dat is Bynco

Bynco hanteert scherpe vaste prijzen zonder verdere bijkomende kosten waarbij alle auto’s ook nog eens minimaal 180 dagen garantie hebben. Om klanten al het comfort van een juiste keuze te geven maakt Bynco gebruik van een derdengeldenrekening waar het geld tot de aflevering geparkeerd staat. Uniek is ook dat de koper vanaf het moment van aflevering gedurende 14 dagen mag besluiten alsnog van de koop af te zien en het volledige aankoopbedrag terugkrijgt.