De beste shortlease elektrische auto’s

Als particulier kan het lastig zijn om een geschikte shortlease optie te vinden voor een elektrische auto. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden beschikbaar. In dit artikel bespreken we de beste shortlease opties voor elektrische auto’s voor particulieren, en voor zakelijke rijders die op zoek zijn naar een shortlease zakelijk auto!

1 Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is een populaire keuze onder particulieren die op zoek zijn naar een elektrische shortlease auto. Met een actieradius van 424 kilometer en een laadtijd van ongeveer 30 minuten is dit een ideale auto voor dagelijks gebruik.

2 Renault Zoe

De Renault Zoe is ook een goede optie als je op zoek bent naar een betaalbare elektrische shortlease auto. Deze compacte auto heeft een actieradius van ongeveer 395 kilometer en is binnen 30 minuten weer volledig opgeladen.

3 Tesla Model 3

Als je op zoek bent naar luxe en comfort, dan is de Tesla Model 3 misschien wel de perfecte keuze voor jou. Met een indrukwekkende actieradius van maar liefst 560 kilometer hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van deze auto.

4 Hyundai Kona Electric

De Hyundai Kona Electric is ook zeker het overwegen waard als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiƫnte elektrische shortlease auto. Met een actieradius van ongeveer 484 kilometer en snellaad mogelijkheden behoort deze auto tot de top in zijn klasse.

Conclusie

Er zijn genoeg opties beschikbaar als je op zoek bent naar een geschikte shortlease elektrische auto. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en budget kun je kiezen voor een compacte Renault Zoe, een luxe Tesla Model 3 of een betrouwbare Hyundai Kona Electric. Door te kiezen voor een elektrische auto draag je bij aan een duurzamere toekomst en bespaar je bovendien op brandstofkosten.